Meteen naar de inhoud

Word vriend van BalkInn

Wat fijn dat je vriend wilt worden van Natuurboerderij BalkInn. Want als de bouw klaar is, het terrein ingericht en de dieren hun plekje hebben gevonden, begint het pas echt.

Gras en hooi voor de ezels, brokjes voor de schapen. Mais voor de kippen. Een dierenarts die langskomt voor verzorging van de dieren. Vervanging van een fruitboom. Denk ook aan plannen van onze werkgroepen om nog meer mooie dingen te doen. Of het onderhoud van de gebouwen en noem maar op.

Dat kost geld
Daarom kunnen we elk financieel steuntje in de rug heel goed gebruiken. Geweldig als we dan op jou en nog véél meer vrienden van Natuurboerderij BalkInn kunnen rekenen.

Eenmalige bijdrage of jaarlijkse bijdrage
Iedere euro is welkom en wordt goed besteed. Geld geven kan op 2 manieren. Via een eenmalige vrije bijdrage. Of een jaarlijkse bijdrage met een minimum van € 25,- Aan jou de keus.

Jaarlijkse donatie

Eenmalige donatie

Voordelig geregeld met de belasting! 
Sinds december 2021 is aan de Stichting Natuurboerderij BalkInn de ‘Algemeen Nut Beogende Instellingen’ (ANBI) status toegekend. Daardoor krijgen we belastingvoordelen. Dit betekent ook dat je jouw gift aan ons mag aftrekken van je inkomsten- of vennootschapsbelasting! Mooi meegenomen toch?

Donatie annuleren
Heeft u er voor gekozen om een jaarlijkse bijdrage te doneren, maar wilt u deze jaarlijkse incasso annuleren?