Meteen naar de inhoud

Activiteiten

Kinderfeestjes

Verjaardagsfeestjes

Hoe leuk is dat? Een verjaardagsfeestje rond een speciaal thema. De keuze is reuze. Bekijk hieronder het overzicht met informatie over de verschillende thema’s. Maar…we verklappen nog niet alles hoor. Beetje verrassing hoort erbij.

Voor wie: kinderen van 5 tot en met 10 jaar

Kosten: € 10,- per kind

Wanneer: hele jaar van maandag tot en met zaterdag

Aanmelden: minstens 2 weken van tevoren via activiteiten@balkinn.nl

Begeleiding: door vrijwilligers van BalkInn.

Themafeestjes afgestemd op leeftijd

· Voor kinderen van 5 en 6 jaar

Wordt het een kabouterfeest, een boerderijfeest of een ezelfeest?

-Kabouterfeest. De kinderen gaan als kabouter onder andere het kabouterpad verkennen. Ze doen allerlei spelletjes en geven een kabouter een vrolijk kwastje verf.

-Boerderijfeest. De kinderen gaan zich verkleden als boer(in) en zijn actief rond de boerderij. Ze melken een koe en geven een dier een vrolijk kwastje verf.

-Ezelfeest. De kinderen knutselen een ezel, gaan ezels borstelen en spelen natuurlijk ook ezeltje prik.

· Voor kinderen van 7 en 8 jaar

Wordt het een kriebelbeestjesfeest, een uilenfeest of een bijenfeest?

-Kriebelbeestjesfeest. De kinderen knutselen een spin of vlinder en gaan onder andere op het terrein op zoek naar echte kriebelbeestjes.

-Uilenfeestje. De kinderen knutselen een uil en gaan onder andere een uilenbraakbal helemaal uitpluizen.

-Bijenfeestje. De kinderen doen een creatieve opdracht over bijen en gaan in de bijenstal onder andere verschillende soorten honing proeven.

· Voor kinderen van 9 en 10 jaar

-Fotospeurtocht met opdrachten op het terrein. De kinderen gaan onder andere samen een hut bouwen. Of ze krijgen een knutselopdracht. Bijvoorbeeld het maken van een dromenvanger of een weefwerkstuk met natuurlijke materialen.

Dit zijn de thema’s met in grote lijnen de inhoud. Zo goed mogelijk afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Maar speciale wensen zijn altijd bespreekbaar.

Hieperdepiep hoera!

De verjaardagsfeestjes duren 2 uur en de kinderen kunnen van tevoren aangeven, waarop ze willen trakteren: een broodje warme knakworst of een versierde cake met lekkers. En natuurlijk is er limonade. Alle feestjes starten in de Werkschuur.

Veel plezier!